Håll dig varm under vinterpromenaderna

Att fortsätta ta sina promenader och hålla igång även under vintermånaderna är bra att göra. Det gäller bara att ta på sig rätt kläder för att du varken ska frysa eller bli för varm. Blir du för varm är det lätt att du svettas, vilket inte är bra eftersom svetten väter ned dina kläder som då lättare blir kalla och inte håller värmen längre.

Klä dig i flera lager

För att lättare kunna justera värmen när du väl är ute är det smart att klä dig i flera lager. På så sätt kan du ta av dig ett lager om det skulle bli för varmt. Det är svårt att veta exakt hur kallt det är ute innan du väl gått ut. Det kan dessutom vara svårt att redan innan veta hur varm du blir när du väl rör på dig och har gått en stund. Med fler lager har du därför utrymme att känna efter och justera din klädsel efter behov.

Välj även ett par bra skor. Är du varm om fötterna påverkar det hur varm du känner dig på hela kroppen. På Länna Sport kan du hitta ett stort utbud av både kläder och skor anpassade för sport och vinter – så att du kan hålla i gång även under kalla dagar.